Dedikerade problemlösare för morgondagens samhälle

Vi är strategiska och taktiska specialister inom styrning, planering och uppföljning av stora projekt, program och portföljer. Med hjälp av smarta processer och gedigen erfarenhet hjälper vi våra kunder att leverera stora projekt i tid och på budget, oavsett om det gäller en ny järnvägssträcka eller ett nytt sjukhus.

Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att driva på utvecklingen av projektplanering och styrning. Detta är något vi brinner för och som genomsyrar allt vi gör. I vår bok är planering och styrning en konstform som hjälper till att bygga morgondagens samhälle.

”Vår värdegrund bygger på att allting kan göras bättre, vara roligare och kännas tryggare.”

XER grundades 2017, men vår historia sträcker mer än 20 år tillbaka, vi är erfarna och seniora konsulter som jobbat tillsammans länge. Efter många år av att arbetat tillsammans beslöt vi oss för att bygga ett företag från grunden med ambitionen att leverera projektstyrning i världsklass.

Vi arbetar alla efter att gårdagens nyhet är standarden idag och påminner oss kontinuerligt om att inte tro att vi kan göra samma sak idag, bara för att alla var nöjda igår. Gemensamt delar vi en värdegrund som bygger på att alltid sträva efter att vara bättre, tryggare och roligare – i våra projekt och i vårt sätt att arbeta.

Idag är vi drygt 35 personer men är alltid intresserade av att träffa nya förmågor som vi kan växa tillsammans med. På vårt kontor i Göteborg sitter en mindre grupp, medan merparten av personalstyrkan är ute i fält och jobbar som en helt integrerad del av kundens verksamhet. För oss finns inget viktigare än våra anställda. Vi siktar högt när det kommer till personalvård och att skapa en trygg och bra arbetskultur för oss som jobbar här.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi är alltid på jakt efter nya kollegor. Om du är en fena på planering och styrning och vill arbeta i en marknadsledande organisation så vill vi gärna höra från dig.